Boek een hotelkamer
Hospitaallaan 16 · 9341AH Veenhuizen, Drenthe
Boek een hotelkamer
Wanneer wil je komen?
Wanneer ga je weer weg?

Welkom bij hotel restaurant Bitter en Zoet 
Een bijzondere plek in historisch Veenhuizen, middenin het Noorderland

Wilt u de vogels horen fluiten, frisse lucht inademen, de kinderen de ruimte geven om te rennen en genieten van een prachtige omgeving? Dat kan! Er is voldoende ruimte en frisse lucht in Veenhuizen en de Drentse natuur is wonderschoon.

Onze hotelkamers zijn - tgv de aangescherpte coronamaatregelen - voorlopig enkel telefonisch te reserveren. We vertellen u graag wat onze mogelijkheden op dit moment zijn.

Onze 6 appartementen/familiekamers in het Hospitaalcomplex zijn wel open en online of telefonisch boekbaar. Je kan daar als gast volledig zelfvoorzienend zijn. Een heerlijk ontbijt bezorgen we aan de deur en ook voor een heerlijk diner kunnen we zorgen, middels onze dinerservice. De koelkast is gevuld met frisdranken en lokale biertjes, bij wijze van mini bar. Een fijn verblijf, geheel Corona-proof.

 

Uiteraard werken wij conform het protocol van KHN en de richtlijnen van RIVM. U vindt het gehele protocol op onze contactpagina.


Bel of mail ons voor al uw vragen en reserveringen.
U bent van harte welkom!

Hotel

Ontspannen

Hotel Restaurant Bitter en Zoet dankt haar naam aan één van de prachtige gerenoveerde dienstwoningen, waar zich tegenwoordig de unieke hotelkamers bevinden. Sfeervol, uniek en comfortabel.

>>>

Appartementen

Rust en ruimte

De familiekamers en appartementen, gelegen op de eerste etage van het voormalige hospitaal, zijn modern, artistiek en sfeervol ingericht waarbij gebruik wordt gemaakt van kunst van Outsider Arthouse. Alle familiekamers/appartementen hebben uitzicht op de...

>>>

Restaurant

Genieten

Eerlijke gerechten bereid met de beste producten uit eigen tuin, Drenthe of het Noorderland, liefst biologisch, maar vooral met passie en aandacht geteeld. Aangevuld met wild-pluk-kruiden uit de rijke natuur van Veenhuizen!

>>>

Vergaderen

Inspirerend

Inspirerend en gezond vergaderen in een bijzondere omgeving.
Dat kan bij Bitter en Zoet.

>>>

Agenda

Veenhuizen… een dorp met 1000 verhalen

Onze Erfgoedgids neemt u graag mee op pad!

>>>

Omgeving ontdekken

Ga op pad...

Vanuit Bitter en Zoet zijn de wandel- en fietsmogelijkheden schier eindeloos... In het Noorden de Norgeresdorpen en ten zuiden van Veenhuizen het Fochteloërveen. Wij kennen het gebied goed en vertellen u graag over de leukste paden en picknickplekjes.

>>>