Boek een hotelkamer
Hospitaallaan 16 · 9341AH Veenhuizen, Drenthe

Welkom bij Bitter en Zoet 
Een bijzonder hotel in historisch Veenhuizen, middenin het Noorderland

Ten gevolgde van de maatregelen in verband met het Corona-virus, afgekondigd door de overheid, zijn wij in elk geval tot 6 april a.s. gesloten voor hotel, restaurant, brood en het PostNL-punt. 
We zijn wel telefonisch bereikbaar voor reserveringen en informatie.
Vanaf 6 april bent u weer van harte welkom!

Hotel

Ontspannen

Hotel Restaurant Bitter en Zoet dankt haar naam aan één van de prachtige gerenoveerde dienstwoningen, waar zich tegenwoordig de unieke hotelkamers bevinden. Sfeervol, uniek en comfortabel.

>>>

Restaurant

Genieten

Eerlijke gerechten bereid met de beste producten uit eigen tuin, Drenthe of het Noorderland, liefst biologisch, maar vooral met passie en aandacht geteeld. Aangevuld met wild-pluk-kruiden uit de rijke natuur van Veenhuizen!

>>>

Vergaderen

Inspirerend

Inspirerend en gezond vergaderen in een bijzondere omgeving.
Dat kan bij Bitter en Zoet.

>>>

Agenda

Veenhuizen… een dorp met 1000 verhalen

Onze Erfgoedgids neemt u graag mee op pad!

>>>

Omgeving

Grenzeloos

De natuur is alomtegenwoordig in het gebied rondom Bitter en Zoet. Het bos grenst aan het terrein van Bitter en Zoet en het bijzondere natuurgebied Fochteloërveen ligt op fietsafstand.

>>>

Ontdekken

Ga op pad...

Vanuit Bitter en Zoet zijn de wandel- en fietsmogelijkheden schier eindeloos... In het Noorden de Norgeresdorpen en ten zuiden van Veenhuizen het Fochteloërveen. Wij kennen het gebied goed en vertellen u graag over de leukste paden en picknickplekjes.

>>>