Boek een hotelkamer
Hospitaallaan 16 · 9341AH Veenhuizen, Drenthe
Boek een hotelkamer
Wanneer wil je komen?
Wanneer ga je weer weg?

Ontdek ons menu met groente uit de moestuin

In verband met de aangescherpte maatregelen is ons restaurant gesloten tot 19 januari a.s. Graag tot ziens in het nieuwe jaar!

onze menu's

De lekkerste gerechten van Bitter en Zoet om samen van te genieten*

Het menu is samengesteld met ingrediënten uit onze eigen moestuin, de Tuinen van Weldadigheid in Veenhuizen en leveranciers uit Drenthe en het Noorderland. Natuurlijk gebruiken we duurzaam gevangen vis en vlees van goede oorsprong. Het menu varieert per dag en is afhankelijk van hetgeen onze koks oogsten en vers inkopen. (vanwege het dagelijks wisselende menu staat er geen menukaart op de website)
Alle gerechten op de kaart worden op gepaste afstand aan tafel geserveerd. 
Vanaf € 36,50 p.p. voor een heerlijk 3 gangen menu.

“wij komen om te proeven wat chef-kok Rik Dortmond en zijn team in de keuken presteren en dat stemt tot tevredenheid”
 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en kortingsacties

Wij zijn er van overtuigd dat we onze gasten mooie, eerlijke gerechten en dranken serveren. Voor deze biologische en/of fairtrade ingrediënten uit de regio, van veelal kleinschalige leveranciers, betalen we een eerlijke prijs.
Onze medewerkers werken hard, met passie en betrokkenheid. Dat verdient een eerlijk salaris.
Bitter en Zoet doet daarom niet mee aan kortingsacties of cadeaubonnen (behalve onze eigen).

Welkom!

(update 15-12-2020)

In verband met de aangescherpte maatregelen zijn onze hotelkamers en het restaurant gesloten. We kunnen uw hotelkamer omboeken naar een appartement of uw reservering kosteloos verplaatsen naar een andere datum.
Heeft u een appartement geboekt? Dan verzorgen we uw ontbijt middels onze ontbijtbezorgservice. Op de tafel naast uw kamerdeur staat vanaf 8.00 uur een heerlijk ontbijt voor u klaar.

*Alle opties kunt u telefonisch of per e-mail reserveren. 


dinerservice*

Een heerlijk diner à la Bitter en Zoet, maar dan geheel privé. We zorgen voor een dagelijks wisselend menu, met een voorgerecht en een hoofdgerecht dat u nog even kunt verwarmen (met instructies). In de koelkast wacht dan als afsluiter een kaasplankje en een zalig dessert.
We zetten het diner voor u klaar op de tafel bij de deur. Samen met een mooi wit tafelkleedje, servetten en een kaarsje, voor net dat beetje restaurant-gevoel.
Prijs € 34,50 p.p.

Logeert u niet bij ons? Helaas mogen wij u op dit moment niet in ons restaurant ontvangen, vanwege aangescherpte corona-maatregelen.

Lunch to go*

Heeft u zin in een lunch midden in de natuur, of aan 1 van de picknickbanken in de tuin? Dat kan! Bestel naar keuze een goed gevulde lunchtas-to-go en geniet van een lunch op een door u uitgezochte plek. 
Prijs lunchtas € 14,50 p.p 

* We gaan er van uit dat u niet komt als u Corona-gerelateerde klachten heeft. Mocht u uw reservering willen annuleren of verplaatsen, belt u ons dan even om de mogelijkheden te bespreken?