Het menu voor deze lente is samengesteld met ingrediënten uit onze eigen moestuin en leveranciers uit Drenthe en het Noorderland.
Natuurlijk gebruiken we duurzaam gevangen vis en vlees van goede oorsprong.
Ontdek het menu van dit seizoen (opent als pdf):
Reserveren kan telefonisch (0592385002) per email ([email protected]) of via ons contactformulier
Openingstijden van het restaurant zijn:
08:00 - 10.00 uur ontbijt
de gehele dag voor koffie en gebak
12.00 - 15.30 uur lunch en van 15.30 -17.00 uur borrel
17.30 - 22:00 uur diner
(De keuken is geopend van 12.00 tot 17.30 uur
en van 17.30 tot 21.00 uur)
Wij zijn er van overtuigd dat we onze gasten mooie, eerlijke gerechten en dranken serveren. Voor deze biologische en/of fairtrade ingrediënten uit de regio, van veelal kleinschalige leveranciers, betalen we een eerlijke prijs.
Onze medewerkers werken hard, met passie en betrokkenheid. Dat verdient een eerlijk salaris.
Bitter en Zoet doet daarom niet mee aan kortingsacties of cadeaubonnen (behalve onze eigen).